FAQ


ContacteHem habilitat una adreça de correu electrònic que podeu utilitzar sempre que necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres. Intentarem contestar-vos com abans millor :)

Tot i això, hem definit una sèrie de passos a seguir en el cas que tingueu qualsevol problema o dubte. Intenteu seguir l'ordre que us proposem sempre que sigui possible.


1. Mireu si el problema està contestat a les preguntes freqüents (FAQ)

El primer que cal mirar és si el problema o dubte que teniu està contestat a l'apartat de preguntes freqüents (FAQ). Recordeu que aquest aparat l'anirem actualitzant amb els dubtes més generals que ens proposeu.


2. Mireu si el problema ja ha estat plantejat al fòrum del canal Slack

En alguns casos, podreu trobar a ben segur la resposta al fòrum, on tots els voluntaris poden aportar solucions o ajudar a aclarir conceptes que no hagin quedat clars.


Recordeu que us hem de donar d'alta al canal Slack, si no teniu accés encara, envieu-nos un email a biblioteques[at]codeclubcat[punt]org

3. En el cas que no trobeu el dubte al canal Slack, comenceu vosaltres el fil de conversa per debatir-ho

No tingueu mandra o vergonya a generar debat. Si el dubte que busqueu no ha estat plantejat encara, si us plau, creeu el fil de conversa vosaltres mateixos, perquè de ben segur ajudareu a altres persones que també s'han fet aquesta pregunta en algun moment. Nosaltres correm pel fòrum sovint així que podem intentar donar un cop de mà en el que puguem.


4. Si tot i això no hi ha resposta

Si tot i això el problema continua sense resoldre's, poseu-vos en contacte amb nosaltres i en parlem. El nostre correu és biblioteques[at]codeclubcat[punt]org.