FAQ

Materials disponibles

Els materials didàctics que utilitzem pel Codeclub a les biblioteques estan composats d'una selecció de 8 tallers que pertanyen al primer curs del Codeclub i d'un repte especial. Hem partit aquestes activitats en dues parts: una primera part de 6 tallers bàsics a realitzar obligatòriament per cada un dels clubs, i una sèrie de tres tallers complementaris a realitzar un cop finalitzades les activitats bàsiques.

Els tallers bàsics estan formats majoritàriament per activitats de nivell fàcil i mitjà (nivell 1 i 2, respectivament), mentre que els dos tallers més avançats i el repte especial a resoldre pels alumnes són una mica més difícils (nivell 3). A continuació, us mostrem les activitats programades:


Materials bàsics


Scratch

Felix i Herbert

Caceu la bruixa

1. Introducció a l'Scratch

2. Fèlix i Herbert

3. Caça la bruixa

Màquina de Fruita

Menja-Peixos

Cursa pel desert

4. Màquina de Fruita

5. Menja-Peixos

6. Cursa pel desert


Materials complementaris


La clau amagada

Caixa de Pintures

Construiu el vostre joc

7. Repte de la clau amagada

8. Caixa de pintures

9. Construiu el vostre joc!


Calendari proposat

El Codeclub a les biblioteques està format per 12 sessions d'una hora i mitja. Hem preparat els materials tenint en compte que tots els clubs puguin finalitzar els tallers bàsics sense problemes. Tot i que en alguns casos hem doblat el nombre de sessions, creiem que no tots els clubs ho necessitaran, permetent-los així avançar cap als materials més avançats. En tot cas, el calendari proposat està dissenyat perquè tots els clubs puguin assolir l'objectiu d'acabar tots els materials bàsics:

Setmana
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Int. Scratch
Fèlix i Herbert
Caça la bruixa
Màquina de Fruita
Menja-Peixos
Cursa pel desert