Avanços en controladors de cartró

Escrit per: sergi     21/05/2014     Categories: tallers, QWERTY, scratch,


taller

El passat 17 de maig es va cel·lebrar arreu del món l’Scratch Day. A Barcelona, aquesta activitat es va portar a terme a l’Ateneu de fabricació digital de les Corts. Tota la organització la varen portar a terme de forma espectacular els Vailets-Hacklab, rebent durant tot el dia més de 800 nens. Nosaltres hi varem aportar el nostre granet de sorra col.laborant amb la organització del segon taller d’interacció i videojocs per nens de primària.

Bàsicament, el taller que vàrem preparar proposava a nens i pares que dissenyessin els seus propis controladors per jugar a l’Space Invaders. Aquests controladors es connectaven al prototip de baix cost que estem desenvolupant, el QWERTY, que bàsicament emula el funcionament dels famosos Makeys-Makeys, però que estan basats en teclats reciclats.

qwerty

Els controladors podien ser de qualsevol material que fos conductor. Així, vàrem proposar varis materials com la plastilina Play-doh, cartró reciclat amb cinta d’alumini o directament pintant a sobre amb un llapis de grafit. Mireu algun dels controladors que es varen construir. Espectacular!!!!

supercontrollers

Un cop més, gràcies a tots els que us vareu acostar als tallers i moltes gràcies als organitzadors per donar-nos la oportunitat de muntar aquest taller. Ja estem treballant en el tercer :)