Fi de curs dels codeclubs nivells 1 i 2 a l'IE Salvador Vilarrasa de Besalú

Escrit per: mireia     17/04/2015     Categories: codeclub,


Primer nivell del Codeclub

Com a novetat, aquest any, el centre ens va oferir la possibilitat de treballar el currículum del codeclub inicial amb tots els 22 alumnes de cinquè de l’escola! L’experiència l’hem dut a terme durant aquest segon trimestre i ha estat tot un èxit! Els divendres a la tarda, a l’hora d’informàtica ens hem desplaçat a l’escola i juntament amb el mestre, l’Adrià Ayats, hem viatjat pels diferents jocs del nivell 1. L’experiència ha estat molt enriquidora i ens ha permès treballar d’una manera diferent amb un nombre d’alumnes més gran. Aquí teniu l’enllaç amb els projectes que han realitzat els alumnes de la pràctica focs artificials.

Cloenda del segon nivell del Codeclub a l’IE Salvador Vilarrasa de Besalú

Aquest va ser un dels primers codeclubs establerts a Catalunya. L’any passat, el codeclub es va dur a terme amb 25 alumnes de cinquè i sisè curs repartits en dos grups els dimecres i dijous a la tarda. Per la cloenda, els alumnes van anar a presentar els seus jocs a la resta de companys de classe.

Enguany, 8 alumnes que havien participat als tallers l’any passat van empendre el segon nivell. La dificultat era més elevada i els projectes més oberts per deixar via lliure a la creativitat de cadascú. Per veure’n un exemple, els nens i nenes van dissenyar un monstre fet a partir de parts separades amb moviments independents. Els resultats van ser genials!

El passat 26 de març vam fer la cloenda d’aquest segon curs i cadascú va poder ensenyar als companys el projecte en el qual havia estat treballant últimament. Vam amanir la sessió amb un bon pica pica!

imatge1 imatge2 imatge3 imatge4 imatge5 imatge6