Tercera edició del codeclub a les biblioteques

Escrit per: mireia     30/08/2015     Categories: codeclub, biblioteques,


La segona edició

El juliol passat va acabar la segona edició amb 18 biblioteques participants. Gairebé 200 nens i nenes van poder gaudir dels tallers de programació gratuïts que Codeclubcat juntament amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i les universitats UOC, FIB-UPC i UdG van tirar endavant.

En general, tant nens com voluntaris van quedar molt satisfets de la segona edició. Aquí podeu veure el reportatge que va fer el programa La 7mana Camp de Tarragona explicant l’experiència a la Biblioteca de Tarragona.

A la imatge següent, hi podeu veure també els voluntaris i els alumnes del taller codeclub a la biblioteca Vapor Badia de Sabadell.

imatge1

Aquesta tardor, engeguem la tercera edició. Vols ser-ne voluntari?

Després de carregar piles aquest estiu, aquesta tardor tornem a començar una nova edició de Codeclub a les biblioteques. Els tallers es duran a terme d’octubre a desembre amb un mínim de 8 tallers d’una hora i mitja de durada. L’horari serà a convenir amb la biblioteca.

Per aquest motiu fem una crida als voluntaris que hi vulguin participar. Les opinions de voluntaris d’edicions anteriors són molt diverses, però en general estan molt satisfets de l’experiència perquè s’ho passen molt bé aprenent juntament amb els infants.

Per ser voluntari de la tercera edició només cal que actualment cursis estudis de grau en Enginyeria Informàtica, en Educació o estudis afins a les universitats UOC, FIB-UPC o UdG. Tots aquells que completin els tallers de la tercera edició obtindran un reconeixement de crèdits.

Tenim 69 biblioteques disposades a participar en el projecte. Si estàs interessant, omple aquest formulari abans del 27 de setembre, triant 3 biblioteques per ordre d’interès. Si ets un dels escollits, en breu la universitat es posarà en contacte amb tu.