1a edició del repte Codeclub Robolot

Escrit per: mireia     28/04/2016     Categories: codeclub, repte, robolot,


Robolot 2016

El passat 9 d’abril es va celebrar la 19a edició del concurs de robòtica Robolot 2016. Aquest concurs és un dels més importants de robòtica educativa a tot l’estat i hi participen estudiants d’arreu amb les seves idees i robots impressionants. Aquest any hi hem volgut afegir el nostre granet de sorra preparant un repte de programació amb Scratch per els més petits.

El repte Codeclub Robolot

El Repte Codeclub Robolot 2016 consistia en elaborar un joc d’ordinador a partir d’una plantilla amb personatges i escenaris predissenyats. Els participants tenien dues hores de marge i estaven dividits en dues categories diferents: 3r i 4t de primària (categoria A) i 5è i 6è de primària (categoria B). La participació era individual o per parelles.

Els participants

Hem creat un àlbum de fotos amb totes les fotos d’aquell dia. Val a dir que vam estar molt contents de la gran acollida que va tenir el repte, en total 23 nens i nenes de primària hi van participar, de diferents tallers, codeclubs i escoles. Aquí podeu veure la foto de família amb tota la tropa:

Participants repte codeclub robolot 2016

Els premis

El jurat va tenir molta feina per a decidir els premiats. Després de la deliberació, es van atorgar 4 premis, un primer premi i un finalista per la categoria de 3r i 4t de primària i un altre primer premi i finalista per la categoria de 5è i 6è de primària:

Guanyadors repte codeclub robolot 2016

Tant els guanyadors com els finalistes van rebre per a ells i la seva escola un kit de robòtica Imagina 3D bot.

Els Projectes

Hem agrupat els projectes en un estudi Scratch. Els podeu tafanejar, fer-ne remix o compartir.

Esperem que tothom s’ho hagués passat molt bé (nosaltres segur que sí) i repetirem l’any vinent segur!