Engega la 7a edició de Code Club @ Biblioteques - amb novetats

Escrit per: martina     15/10/2018     Categories: codeclub, biblioteques,


Engega la 7a edició de Code Club @ Biblioteques - amb novetats

Code Club a les biblioteques és una iniciativa del <a href=”http://biblioteques.gencat.cat/>Servei de Biblioteques de la Generalitat</a>, que juntament amb Code Club Catalunya i les universitats UOC, UPC-FIB, UDG, UPF, UB-Biblioteconomia i Elisava, que vol iniciar als nens i nenes de 9 a 12 anys a la programació d’ordinadors.

Els tallers són gratuïts i gestionats per a persones voluntàries, que en aquest cas són estudiants de grau de les universitats. Busquem persones voluntàries per a més de 90 biblioteques que han demanat un Code Club per aquest curs! Apunteu-vos amb aquest formulari d’inscripció d’estudiants.

Pensem que és important que els voluntaris puguin dedicar temps a cada alumne, i per això el nombre màxim d’alumnes per biblioteca és de 12.

Novetats per al curs 2018-19

Encantades de donar la benvinguda a dues noves universitats, aquest curs comptem amb la col·laboració de Biblioteconomia de la Universitat de Barcelona, i amb Elisava!

Tenim 3 sessions de formació presencial, i incorporem formació online al gener! Estigueu atentes a la web, allà publicarem les dates de la formació online!