Contacteu amb nosaltres!

Inscripció estudiants Code Club @ Bibliotques 2018-19

Apunta't aqui a Code Club i aconsegueix un crèdit ECTS si la teva universitat és col·laboradora del projecte!

 

Email

Voluntaris

Si teniu dubtes de com cal registrar un nou club o si sou voluntaris però teniu problemes amb algun projecte, poseu-vos en contacte amb nosaltres i intentarem ajudar-vos en tot el que puguem.

E-mail de suport als voluntaris

Premsa

Premsa

Si voleu escriure, entrevistar o filmar alguna activitat del CodeClub a Catalunya, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres i en podem parlar fins que es faci de dia.

E-mail per premsa

Bird

Assumptes generals

Si teniu preguntes que no encaixen en les dues categories anteriors, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us contestarem el més aviat possible.

E-mail per preguntes generals


Vols rebre novetats i propostes de Code Club?

Apunta't al newsletter de Code Club Catalunya!

* indicates required
Vull que em contacteu per
Accepto l'avís legal i les clàusules de protecció de dades

AVÍS LEGAL: Aquest missatge i els fitxers adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, i poden contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No n’és permesa la comunicació, reproducció o distribució sense l'autorització expressa de COLECTIC, S.C.C.L.. Si vostè no n’és el destinatari final, si us plau elimini’l i informi’ns-en per aquesta via. PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, recollides del mateix interessat o de fonts públiques, seran tractades sota la responsabilitat de COLECTIC, S.C.C.L. per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis, i es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a això. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades, i els de limitació i oposició al seu tractament, dirigint-se al carrer Dels Salvador, número 8 baixos, 08001, Barcelona o enviant un missatge al correu electrònic lopd@colectic.coop. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.agpd.es.